Haluamme olla mukana digitalisaation edistäjänä ja haluammekin hyödyntää digitaalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet kehittämällä koko ajan enemmän laadukkaita etäkoulutuksia. Pyrimme pitämään näiden etäkoulutuksien kehittämisessä kirkkaana mielessä mottomme kehittämiseen liittyen: ”Kehityksemme on jatkuvaa”. Kehitämme jokaista kurssiamme ja jokaista prosessiamme kerta kerralta paremmiksi. Luotamme tutkimuksen ja kehityksen pohjalta kerättyyn tietoon ja haluamme olla kehittyvä toimija. Kehitämmekin uusia tapoja järjestää opiskelua ja kehittää osaamista.

Jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö niin EU, kuin kansallisella tasolla, aiheuttaa jatkuvan tietojen ja taitojen päivitystarpeen, kun organisaatioiden toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa. Erilaisten uudistusten organisointi, suunnitelmien laadinta ja uudistuksiin reagointi tulee jatkossakin työllistämään organisaatioita. Koulutuksen ja osaamisen tarve ei tästä ainakaan vähene. Päinvastoin.

Olemmekin pohtineet, että webinaarit ja verkkokurssit ovat kätevä käytännöllinen tapa ottaa nopeasti aihe haltuun. Webinaarit mahdollistavat myös poikkeavissa olosuhteissa työskentelevien sujuvan ja helpon kouluttautumisen; esimerkiksi matkatyössä, etätyössä, laivoilla, jäänmurtajilla jne. työskenteleville webinaari on mahtava tapa ylläpitää ammattitaitoansa. Olemme jo pidempään kehittäneet toimivaa ja helppoa tapaa kouluttaa ja kouluttautua etänä. Kokemuksemme on, että etäkoulutus alkaa koko ajan olla enemmän ja enemmän arkipäivää. Moni aihe on puettavissa videokoulutusmuotoon ja hyvä kouluttaja saa sen tuntumaan osallistavalta ja henkilökohtaiselta.